آموزش درست کردن کباب برزیلی اما به خاطر داشته باشید که ترکیب
اعجابانگیز گوشتهای بینظیر اروگوئه و آرژانتینی با طعمدهندههای شرقی،
مزهای را به شما میدهد که در هیچ جای دنیا مشابه آن را نمییابید....
مرغ ، نصف فنجان آب سیب ، آب لیمو ، نمک و فلفل را در یک ظرف تفلون ریخته و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید . در ظرف را ببندید و به مدت 20 دقیقه آن را بپزید تا مرغها ترد شود . سپس مرغ را از مایع آن جدا کنید . باقیمانده آب سیب و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و دائما هم بزنید . بقیه مواد را اضافه کرده و مرغ ها را در یک ظرف چیده و سس را روی آن بریزید ......