close
چت روم
تفریح|سرگرمی|طرز تهیه و نحوه پختن کباب بلغاری

دوشنبه 25 تیر 1397

سایت تفریحی

جدیدترین مطالب

جستجوگر پیشرفته سایت





آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

loading...
عنوان پاسخ بازدید توسط
0 1260 shervin
0 1548 shervin
0 1609 shervin



کباب بلغاری


▪ مواد لازم: راسته گوسفندی یا فیله گوساله، پیاز، فلفل سبز کبابی، سینه مرغ، نمک و فلفل، زعفران، کره، آبلیمو و ماست.


▪ شیوه پخت: گوشت های خرد شده را در مخلوطی از پیاز خرد شده، فلفل و نمک و زعفران خوابانده، ۲ تا ۳ ساعت در یخچال می گذاریم.


سینه مرغ را به همین ترتیب در مخلوطی از پیاز خرد شده، نمک و فلفل، آبلیمو، زعفران و ماست به مدت ۲ تا ۳ ساعت می خوابانیم و در یخچال قرار می دهیم.


اکنون برای به سیخ کشیدن به ترتیب قطعه گوشت- فلفل کبابی- قطعه مرغ ادامه می دهیم تا سیخ پر شود. سپس مثل همه کباب ها به روی حرارت ملایم می بریم و می پزیم و در نهایت کره می مالیم.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بخش نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی


ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

موضوعات مطالب


آمار کلی سایت

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 267
    کل نظرات کل نظرات : 69
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 80

    آمار بازدید آمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 124
    باردید دیروز باردید دیروز : 2,994
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2
    بازدید هفته بازدید هفته : 124
    بازدید ماه بازدید ماه : 5,438
    بازدید سال بازدید سال : 10,126
    بازدید کلی بازدید کلی : 776,533

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.198.170.159
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :


نظرسنجي

    نظر شما راجب به عملکرد سایت چکونه است؟








تبادل لینک


خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود


 تفریح و سرگرمی|حنسی ,خفن